Kontaktne leče

contact-lenses

V Optiki Aleksandra lahko opravite test kontaktnih leč s pregledom vida, uvajanjem in vključenim testnim parom leč v vaši dioptriji. Najcenejše kontaktne leče so na voljo že za manj kot 6.- € mesečno.

Razvoj kontaktnih leč je v zadnjih letih pripeljal do vedno boljših materialov z večjo vsebnostjo vode, boljšo prepustnostjo za kisik in gladkejšo površino. Zaradi vedno bolj dostopnih cen se večina uporabnikov odloča za uporabo enodnevnih kontaktnih leč. V primerjavi z mesečnimi ali dvotedenskimi kontaktnimi lečami pri enodnevnih ne potrebujemo posodice in tekočine za vzdrževanje, lečo konec dneva zavržemo in naslednji dan vstavimo v oko svežo, popolnoma sterilno novo lečo.

Kontaktne leče in tekočine lahko naročite tudi preko naše spletne trgovine www.kontaktne-lece.si.

V Optiki Aleksandra priporočamo najnovejšo generacijo enodnevnih kontaktnih leč California Lens, katere združujejo izredno udoben material in eno najugodnejših cen na trgu (od 17.90 eur za 30 leč). Na voljo so tudi mesečne kontaktne leče California Lens, prav tako kvalitetne in hkrati najcenejše kontaktne leče (od 8.90 eur za škatlo s tremi mesečnimi lečami) v ponudbi Optike Aleksandra.

Zelo pomembno je, da ob uporabi kontaktnih leč redno opravljamo preglede vida (priporočilo zdravnikov enkrat na 6 mesecev), saj so leče kljub vrhunskim materialom tujek v očesu in potrebujejo odgovorno rokovanje in redno kontrolo.

© Optika Aleksandra, Interopti d.o.o., vse pravice pridržane