O nas

Optika Aleksandra je eno največjih slovenskih podjetij na področju očesne optike. V 21 letih smo vedno zastopali najboljše znamke korekcijskih in sončnih očal in sledili svetovnim trendom razvoja. Vsaka od trenutno 12 lokacij ima poleg izbire več tisoč očal tudi očesno ambulanto, mnoge od njih pa se nahajajo v lahko dostopnih večjih trgovskih centrih.

Poleg za današnje čase nujne kvalitete izdelkov in storitev, je Optika Aleksandra vsa leta gradila na čim boljših odnosih. Od odkritega, prijateljskega in hkrati strokovnega svetovanja, prek razumevanja želja, do veselja ob zadovoljnih strankah, pa tudi uspešnega vzajemnega reševanja težav ali dilem. To je trden temelj, zaradi katerega se obiskovalec naših optik z veseljem vrača.

Posebej veseli smo otrok, ko pridejo pogledat tisto optiko, kjer ima še maček očala.

optika-macek-logo

Zgodovina Optike Aleksandra

Očesna optika na manj kot 7 kvadratnih metrih?

Da.

2001 do 2004. Z več kot 1.000 modeli korekcijskih in sončnih očal, s servisnim delom in stroji za montažo stekel. Nemogoče? Je mogoče.

optika-1-new2
optika-2-new

Meji na rekord, ampak tako je bilo. Zgodba kot iz ameriških garažnih podjetij, najmanjša lokacija daleč naokoli, veselja in zadovoljstva pa za celo veleblagovnico.

In to se je razvedelo.

Po treh letih selitev v večji prostor. Nagrada za najlepše opremljen lokal v občini.

optika-4-nova

Samo leto kasneje dodatna poslovalnica Domžale, pa še v istem mesecu tudi Kranj Mercator. In zatem Qlandia Kranj, Qlandia Kamnik… danes med največjimi v Sloveniji.

optika-aleksandra-ljubljana_lavrica

Ker je veselje in zadovoljstvo ostalo. Ker so taki tudi zaposleni, ker se to širi na stranke.

V ponudbi imamo znamke očal, ki so kvalitetne in iskane. Trudimo se imeti vse, po čemer povprašajo stranke. Kljub temu – enaka korekcijska in sončna očala se dobi marsikje. Vendar naše glavno vodilo – naj bo ob odhodu iz naših optik vsak zadovoljen in dobre volje – je tista ključna točka, ki je bila vsa leta osnova za graditev ekipe optikov in odnosa do vsakega obiskovalca.

Za tem osebno stojim že 21 let in vedno bom.

Aleksandra Berger, direktorica
Interopti d.o.o.

aleksandra_berger_interopti_mg_5062-b480pix
© Optika Aleksandra, Interopti d.o.o., vse pravice pridržane