Sončna očala

Sončna očala so enim lahko zgolj zaščita pred soncem, spet drugi pa z modnimi sončnimi očali izrazijo svojo osebnost in lastni stil.

Vsaka blagovna znamka očal ima svojo energijo. Preizkusite legendarna Ray Ban Aviator očala in se počutite kot filmska zvezda, kot vsem znani Tom Cruise v filmu Top Gun. Ali pa bodite opaženi z najnovejšo kreacijo svetovno znanih blagovnih znamk. Tako v sončnem kot oblačnem vremenu vozite bolj varno s polariziranimi sončnimi očali, kvalitetna sončna očala za šport vam bistveno polepšajo športne užitke.

soncna-ocala

Sončna očala kot modni dodatek odražajo slog vsakega posameznika. V Optiki Aleksandra vam z veseljem pokažemo zadnje modele najboljših svetovnih znamk in vam ob izbiranju strokovno svetujemo.

Adidas

Arnette

Betty Barclay

Calvin Klein

Carrera

Dolce&Gabbana

Elisabeth Arden

Emporio Armani

Exess

Fossil

Guess

Hugo Boss

Just Cavalli

Max&Co.

MaxMara

Michael Kors

Oakley

Polaroid

Police

Ralph Lauren

Ray Ban

Tom Tailor

Tommy Hilfiger

Vogue

Polarizirana sončna očala

Zakaj so sončna očala s polariziranimi lečami še boljša zaščita za vaše oči? Sončni žarki, ki se odbijajo npr. od vodne površine, vetrobranskega stekla, mokrega asfalta ali snega, proizvajajo polarizirano svetlobo, ki povzroča bleščanje. Naše dojemanje oblik, barv in kontrasta postane spremenjeno in v teh primerih ne vidimo dobro. Polarizirana stekla sončnih očal odbito in motečo svetlobo močno zmanjšajo ali jo celo v celoti zaustavijo. S tem dobimo sliko brez motečih odsevov in smo tudi bolj varni v prometu.

polarized
© Optika Aleksandra, Interopti d.o.o., vse pravice pridržane