Ugodnosti

1 kupite, 1 podarimo

1 kupite, 1 podarimo

banner-1kupite-1podarimo

Ob nakupu korekcijskih očal vam druga podarimo

V akciji je vključen brezplačen pregled vida. Podarjena očala vključujejo korekcijski okvir iz širokega izbora okvirjev za akcijo »1 kupite, 1 podarimo«, kvalitetna dioptrijska stekla z garancijo in brezplačno montažo.

Ponudbo okvirjev, ki jih dobite za brezplačna očala, si lahko ogledate v naših poslovalnicah. Na voljo je mnogo modernih, kvalitetnih okvirjev z garancijo.

Pred naročilom očal priporočamo tudi pregled vida. Na termin se lahko naročite tu.

*Dodatne informacije o akciji dobite v vseh poslovalnicah Optike Aleksandra. Akcija velja ob nakupu kompletnih korekcijskih očal (okvir, stekla, montaža) v vrednosti nad 160.- eur. Nakup ne sme vključevati drugih ugodnosti ali popustov. Oboja očala morajo biti za isto stranko in naročena istočasno. Dioptrija v brezplačnih očalih mora biti enaka kot v kupljenih očalih. V primeru nakupa progresivnih očal so stekla v brezplačnih očalih za daljavo ali za bližino, vedno organska z garancijo, antirefleksom, trdim slojem in stanjšavo 1.5, razpon dioptrije do +/-4 sph in do 2 cyl. Menjava za gotovino ni možna. Ugodnost velja do 30. 3. 2024 in ni združljiva z drugimi ugodnostmi; popusti in ugodnosti se ne seštevajo.

SPAR PLUS KARTICA

SPAR PLUS KARTICA

Ekskluzivne ugodnosti samo za imetnike SPAR PLUS kartice

Brezplačna tekočina California 100ml ob nakupu dveh škatel kontaktnih leč California.

Nakup kompletnih korekcijskih očal* s SPAR PLUS kartico

POPUST NA OČALA 15 EUR + brezplačen pregled vida**

Nakup sončnih očal v vrednosti nad 100 EUR s SPAR PLUS

POPUST 15 EUR NA SONČNA OČALA

* Popust velja na redne cene ob nakupu kompletnih očal (okvir, stekla, montaža). ** Pri nakupu korekcijskih očal nad vrednostjo 150 EUR stranka prejme tudi BREZPLAČEN pregled vida. Popusti in ugodnosti se izključujejo in se ne seštevajo. Ponudba velja v poslovalnicah Optike Aleksandra.

 

© Optika Aleksandra, Interopti d.o.o., vse pravice pridržane