1 kupite, 1 podarimo

banner-1kupite-1podarimo

Ob nakupu korekcijskih očal vam druga podarimo

V akciji je vključen brezplačen pregled vida. Podarjena očala vključujejo korekcijski okvir iz širokega izbora okvirjev za akcijo »1 kupite, 1 podarimo«, kvalitetna dioptrijska stekla z garancijo in brezplačno montažo.

Ponudbo okvirjev, ki jih dobite za brezplačna očala, si lahko ogledate v naših poslovalnicah. Na voljo je mnogo modernih, kvalitetnih okvirjev z garancijo.

Pred naročilom očal priporočamo tudi pregled vida. Na termin se lahko naročite tu.

*Dodatne informacije o akciji dobite v vseh poslovalnicah Optike Aleksandra. Akcija velja ob nakupu kompletnih korekcijskih očal (okvir, stekla, montaža) v vrednosti nad 160.- eur. Nakup ne sme vključevati drugih ugodnosti ali popustov. Oboja očala morajo biti za isto stranko in naročena istočasno. Dioptrija v brezplačnih očalih mora biti enaka kot v kupljenih očalih. V primeru nakupa progresivnih očal so stekla v brezplačnih očalih za daljavo ali za bližino, vedno organska z garancijo, antirefleksom, trdim slojem in stanjšavo 1.5, razpon dioptrije do +/-4 sph in do 2 cyl. Menjava za gotovino ni možna. Ugodnost velja do 30. 3. 2024 in ni združljiva z drugimi ugodnostmi; popusti in ugodnosti se ne seštevajo.


© Optika Aleksandra, Interopti d.o.o., vse pravice pridržane